DEFINITII CU CARACTER GENERAL

CPG BOAT TRIP S.R.L., cu sediul in JUD. MEHEDINŢI, SAT SVINIŢA COM. SVINIŢA, SVINIŢA, NR.12, STR. NR. 11, inregistrata in Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J25/383/2021, CIF 44482645, in calitate de reprezentant a site-ului www.plimbariatv.ro.

SITE – Domeniul www.plimbariatv.ro si subdomeniile acestuia. Societatea este detinatoarea tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului. In aceste conditii nimeni nu poate folosi intregul sau parte din continutul site-ului decat in limitele prezentului contract – TERMENI SI CONDITII.

SERVICIU – serviciul de comert electronic in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa acceseze si sa comande serviciile oferite de catre www.plimbariatv.ro, in calitate de comerciant, folosind mijloace de comunicatie la distanta, respectiv e-mail si orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea acestui contract si care nu necesita prezenta fizica simultana a comerciantului si a Clientului.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Client accesul la Serviciu oferit de catre www.plimbariatv.ro

CLIENT – orice persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la Serviciul oferit de catre www.plimbariatv.ro ulterior crearii Contului si care a acceptat astfel TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site.

UTILIZATOR – orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice de drept public sau privat care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a-si crea Cont sau de a deveni Client.

CONTRACT LA DISTANTA – contractul de furnizare de produse incheiat intre Societate, in calitate de comerciant, si Client in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre Societate, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

TEHNICA DE COMUNICATIE LA DISTANTA – orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea unui contract intre Societate si Client si care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti.

Prin prezentul sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/continutului/Serviciului de catre Client, iar folosirea prin accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului/Clientului la prezentele termene si conditii.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator sau de a modifica continutul Site-ului, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Site-ul se va considera o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

www.plimbariatv.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate. www.plimbariatv.ro depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul Site-ului. www.plimbariatv.ro precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. www.plimbariatv.ro isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice orice informatie de pe Site. www.plimbariatv.ro nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site. Totodata, www.plimbariatv.ro nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu Site-ul. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

Accesand Site-ul, Utilizatorul este responsabil pentru toate operatiunile efectuate de acesta prin accesarea Contului si parolei personale. www.plimbariatv.ro nu raspunde pentru greselile intervenite ca urmare a folosirii neglijente a Contului si parolei Utilizatorului. Pentru evitarea oricarui dubiu, www.plimbariatv.ro nu raspunde pentru securitatea si confidentialitatea contului si parolei Utilizatorului.

Daca un Client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre www.plimbariatv.ro violeaza drepturile sale sau ale altcuiva de copyright sau orice alte drepturi, acesta trebuie sa contactezewww.plimbariatv.ro, astfel incat www.plimbariatv.ro sa poata decida in cunostinta de cauza.

www.plimbariatv.ro nu garanteaza Clientului acces permanent pe Site sau la Serviciu si nu ii acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul Site-ului, fara acordul prealabil scris.

www.plimbariatv.ro nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine date privind continutul Site-ului.

Societatea intelege sa nu raspunda in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului acestuia transmis catre Client prin orice mijloc atunci cand aceasta utilizare a continutului Site-ului poate sau produce pagube de orice natura de partea Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de continut.

Utilizatorii care acceseaza Site-ul pot lasa comentarii cu referire la produsele si/sau Serviciu oferit de catre www.plimbariatv.ro, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila. www.plimbariatv.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe Site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau care contine virusi, etc. Daca, in ciuda eforturilor facute, vor fi publicate pe Site asemenea comentarii www.plimbariatv.ro nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document.

Orice fel de informatii transmise de Utilizator catre www.plimbariatv.ro prin intermediul Site-ului, altele decat cele legate de procesul de cumparare-vanzare a unor produse si informatii cu caracter personal ale Utilizatorului, confera Societatii dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a distribui prin orice mijloc media oriunde aceste informatii.

Site-ul este gazduit de server-ul unei terte firme. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site indiferent de motivele aparitiei lor, dar nici pentru erorile aparute datorita folosirii de catre Utilizator a anumitor browsere pentru vizitarea Site-ului.

Valoarea maxima a obligatiilorwww.plimbariatv.ro fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de www.plimbariatv.roo de la clientul respectiv.

CONTACT

Societatea isi publica pe site toate datele corecte de identificare si de contact.

Societatea isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite de la consumatori prin mijloacele de comunicare la distanta.

Consumatorul trebuie sa completeze formularul de comanda corect, integral si sa il comunice catre Societate.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre Client, referitor la comanda sa.

Utilizarea Site-ului si folosirea informatiilor acestuia, respectiv accesarea acestora sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate www.plimbariatv.ro se realizeaza prin intermediul e-mail, considerandu-se astfel ca prin acesta modalitate de contactare consimte primirea notificarilor din partea Societatii in modalitate electronica sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

PRODUSE

www.plimbariatv.ro va putea publica pe Site informatii despre servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte in acest sens, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

Produsele achizitionate prin intermediul Serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

Societatea poate refuza la un moment dat onorarea unor comenzi privind produsele sau servicii disponibile pe Site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

In cazul promotiilor preturile afisate pe Site taiate de o linie semnifica pretul initial pentru vanzare, inainte de a i se aplica discount-ul.

Societatea poate folosi in descrierea produselor si/sau serviciilor si alte produse (ex: accesorii) care sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

PLATA PRODUSELOR

Preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON).

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Societatea atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, www.plimbariatv.ro va informa Clientul asupra pretului corect.

Produselor achizitionate se vor factura exclusiv in RON.

Plata serviciilor se poate efectua prin:

  • card bancar;
  • numerar.

Daca plata se va face online de catre Client, www.plimbariatv.ro nu este si nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar aferent unor astfel de plati, incluzand dar fara a se limita la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Raspunderea pentru aceste costuri o poarta numai Clientul.

In anumite situatii, www.plimbariatv.ro isi rezerva dreptul sa solicite plata pretului in avans.

Pretul de achizitie al serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

www.plimbariatv.ro nu solicita si nu stocheaza informatii referitoare la cardul Clientului.

www.plimbariatv.ro isi rezerva dreptul de a contacta Clientul prin orice mijloace, pentru finalizarea comenzii, in urmatoarele situatii:

  • banca emitenta a cardului Clientului nu accepta plata;
  • procesatorul de carduri nu valideaza tranzactia prin card bancar din diverse motive;
  • pentru confirmarea comenzii, respectiv a disponibilitatii produselor comandate in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii.

DISPONIBILITATEA SERVICIILOR

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la servicii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Societatea isi aloca dreptul de a anula rezervarea si de a anunta Clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si www.plimbariatv.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta in rezolvarea conflictului revine instantelor judecatoresti din Romania.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE 

Informatiile Utilizatorilor Site-ului sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Informatiile transmise de Utilizator se pot folosi de catre www.plimbariatv.ro pentru confirmarea comenzilor, promotii etc. Utilizatorii pot solicita in orice moment stergerea acestor date din baza de date in urma unei cereri formulate in scris si comunicate www.plimbariatv.ro la adresa de e-mail contact@plimbariatv.ro

www.plimbariatv.ro nu poate fi tras la raspundere pentru pierderea sau copierea informatiilor de catre persoane neautorizate avand in vedere modul in care sunt stocate si transmise datele cu caracter personal. Pe Site, Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea Contului si parolei personale. Societatea nu poate fi tinuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea Contului si parolei sale.

Societatea va respecta dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre Utilizator/Client vor fi folosite de www.plimbariatv.ro numai in scopul declarat al acestui Site. Informatiile solicitate in cuprinsul formularului de comanda sunt utile pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, etc., si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti, decat in cazurile prevazute de lege.

Fiecare Utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza de date a www.plimbariatv.ro

RENUNTARE LA CUMPARARE

Clientul are dreptul sa notifice in scris www.plimbariatv.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24 de ore de la trimiterea formularului de rezervare. In aceste conditii Clientul este obligat sa notifice www.plimbariatv.ro, pe adresa de email: contact@plimbariatv.ro, cu privire la renuntarea la cumparare in maxim 24 de ore. 

Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea contravalorii in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu toate cele mentionate mai sus, inclusiv cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare dispozitiile Codului Civil.Oameni, destine, comunități dezbinate și unite de Dunăre. Tradiții, legende și povești adevărate. Spațiu și timp, istorie și spiritualitate. Toate se regăsesc într-un singur loc: Svinița, din județul Mehedinți.

Meniu

Program

Te asteptam cu drag pentru a explora minunatele locuri din imprejumirile Svinitei!

Copyright © 2022. Toate drepturile rezervate